Tempura Crocantă De Creveți
Crispy Tempura creveți ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 239 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți creveți, albușuri de ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tempura - cartofi dulci glazurați cu panko crocant, Ebi (creveți) tempura, și Tempura De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Bateți făina, amidonul de porumb și sarea într-un castron mare. Faceți o depresiune în centrul făinii. Se amestecă în apă și gălbenușul de ou.
Se amestecă doar până se umezește; aluatul va fi plin de cocoloașe. Se amestecă albușurile.
Pe rând, înmuiați creveții în aluat pentru a acoperi. Nu bateți cozile. Puneți cu grijă câțiva creveți la un moment dat în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.