Tempeh Delight

Tempeh Delight necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați tempeh, sos de soia, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se face reducerea balsamică în 10 minute cu Tempeh și castraveți (vegan, GF dacă se folosește GF tempeh), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + tot ce ai vrut vreodată să știi despre Tempeh, și Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați sosul de soia, apa, siropul de arțar, usturoiul și ghimbirul împreună într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Se toarnă ulei într-un vas de copt.
Așezați tempeh deasupra uleiului și turnați amestecul de sos de soia peste tempeh. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și marinați timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți tempeh, acoperit cu folie de aluminiu, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu, creșteți căldura la 375 grade F (190 grade C) și continuați să coaceți până când tempehul este ușor maroniu, cu aproximativ 15 minute mai mult.