Tater Tot Casseroles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserolele Tater Tot. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 384 calorii. Dacă aveți sare condimentată, cremă condensată de supă de țelină, fasole verde tăiată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 11 mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish), Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish), și Pui Tot Pie (Tater Tot Pot Pie).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații, carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați supa, fasolea, porumbul, 1 cană de brânză, laptele, usturoiul praf, sarea condimentată și cayenne.
Transferați la două unse 11-in. x 7 inch. vase de copt. Se acoperă cu Tater Tots; se presară cu brânză rămasă.
Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni. Acoperiți și coaceți caserola rămasă la 350 CP timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până la bule.
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până la bule.