Tartă Rustică Cu Mere Condimentate
Nevoie de un desert vegetarian? Tarta rustică de mere condimentată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ou, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Încercați Tartă rustică cu piersici condimentate cu patiserie cu migdale, Tartă Rustică Cu Mere, și Tartă Rustică Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă făina.
Derulați și stivați bucăți pe hârtie pergament.
Rotiți într-un cerc de 12 inci. Amestec de mere movilă în centrul piecrust folosind o lingura cu fante (amestec va fi ușor curge), lăsând un 2 - la 2 1/2-inch de frontieră. Ori piecrust frontieră în sus și peste fructe, plisarea ca te duci, lăsând o deschidere 5 cm lățime în centru.
Stropiți merele cu orice suc rămas în castron.
Periați piecrust cu ou și presărați cu 1 lingură. zahăr. Glisați hârtia pergament pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când umplutura este Bulbuc și crusta este maro auriu. Se răcește pe o foaie de copt pe un suport de sârmă 30 de minute.
Se servește cald cu frișcă de lapte bătut.