Tartă prăjită cu porumb și roșii
Tarta prăjită cu porumb și roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Încercați Tartă rustică de porumb, roșii și busuioc, Tartă Cu Roșii Prăjite, și Tartă De Roșii Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați apă și ulei; se amestecă până se amestecă bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați 2 minute.
Se suprapun ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umezită. Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă. Se răcește timp de 15 minute.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci. Congelați timp de 5 minute sau până când plasticul poate fi îndepărtat cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Montați aluatul, învelit cu plastic în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați foile rămase de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Pierceți aluatul cu furculița de mai multe ori.
Coaceți crusta la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor și se răcește pe grătar.
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați porumb; sotati 5 minute sau până când porumbul este ușor maro.
Presărați 1 lingură de mozzarella pe crustă. Se acoperă cu porumb, busuioc, 1/4 linguriță de sare și piper.
Se presară cu 1/4 cană mozzarella. Aranjați feliile de roșii într-un model circular peste brânză.
Se presară cu mozzarella rămasă și Parmigiano-Reggiano.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.