Tartă Proaspătă De Zmeură
Tarta proaspătă de zmeură este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 329 calorii. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, frișcă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă proaspătă de smochine și zmeură cu miere, Tartă Proaspătă Cu Cremă De Zmeură, și Tartă Proaspătă Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați făina, 2 linguri de zahăr granulat și untul. Rotiți sau frecați cu degetele până când amestecul este sfărâmicios. Rotiți până când aluatul formează o bilă sau apăsați ferm aluatul într-o bilă. Apăsați aluatul uniform pe fund și 1 inch pe partea laterală a unei tigaie de tort de 9 inci cu o jantă detașabilă.
Coaceți crusta într-un cuptor de 350 până la aur, aproximativ 18 minute. Se răcește pe un raft.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați 6 linguri apă, 1/3 cană zahăr granulat și 1/2 cană zmeură. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând.
Amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă și amestecați cu fructele de pădure în tigaie. Se amestecă până la fierbere. Se răcește, amestecând ocazional. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 4 ore.
Cu până la 1 oră înainte de servire, întindeți sosul rece de zmeură peste fundul crustei coapte. Mound boabe rămase pe Sos.
Bateți crema până se formează vârfuri moi. Se amestecă coaja de portocală rasă și zahărul pudră. Mound frișcă pe fructe de padure.