Tartă de Grapefruit roz cu înghețată Edamame și semințe de susan negru
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână suc de grapefruit roz, coajă de grapefruit roz cuburi, grapefruit roz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Cremă De Grapefruit Roz, și Tăiței De Susan Cu Fasole Neagră Cu Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti coaja in cratita medie grea de apa clocotita 1 minut; scurgere. Aduceți mai multă apă la fiert în aceeași tigaie; adăugați coaja, fierbeți 1 minut și scurgeți. Repetați încă 3 ori (pentru un total de 5 ori).
Combinați coaja albită, zahărul, sucul de grapefruit și anasonul stelat în aceeași cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când amestecul este aproape uscat, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute. Aruncați anasonul stelar.
Transferați amestecul în mini procesor și piure până se omogenizează.
Transferați marmelada într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 săptămâni înainte. Acoperiți și răciți.
Amestecați făina, zahărul pudră și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați în unt până se formează făină fină.
Adăugați frișcă; amestecați până se formează aglomerări umede. Formați aluatul în pătrat subțire; înfășurați și răciți 30 de minute.
Tapetați foaia mică de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat gros de 1/8 inch, tăind dacă este necesar.
Tăiați șase dreptunghiuri de 3x2 inci; transferați pe foaia pregătită. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți produse de patiserie descoperite până la auriu pal, dar maro la margini, aproximativ 12 minute. Produse de patiserie reci pe foaie.
Preîncălziți cuptorul la 250 F. Linia de coacere cu margini mari cu hârtie pergament.
Tăiați partea de sus și de jos 1/2 inch de pe fiecare grapefruit. Stați fiecare pe 1 capăt plat. În urma conturului de fructe, tăiați toate coaja șimită albă. Lucrând peste castron, tăiați grapefruit între membrane, eliberând segmente în castron.
Scurgeți bine segmentele de grapefruit. Aranjați segmente, pe laturi și distanțate, pe foaia pregătită.
Coaceți segmentele până se usucă la atingere, dar încă umede în interior, aproximativ 1 oră. Se răcește pe foaie.
Întindeți 1 lingură de marmeladă pe fiecare patiserie.
Așezați produse de patiserie pe farfurii. Aranjați 3 segmente de grapefruit pe fiecare. Scoateți înghețata Edamame alături, garnisiți cu frunze de țelină și presărați ușor cu semințe de susan.
* Un seedpod maro în formă de stea; Disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.