Tartă de Grapefruit roz cu înghețată Edamame și semințe de susan negru

Tartă de Grapefruit roz cu înghețată Edamame și semințe de susan negru
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână suc de grapefruit roz, coajă de grapefruit roz cuburi, grapefruit roz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Cremă De Grapefruit Roz, și Tăiței De Susan Cu Fasole Neagră Cu Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti coaja in cratita medie grea de apa clocotita 1 minut; scurgere. Aduceți mai multă apă la fiert în aceeași tigaie; adăugați coaja, fierbeți 1 minut și scurgeți. Repetați încă 3 ori (pentru un total de 5 ori).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Combinați coaja albită, zahărul, sucul de grapefruit și anasonul stelat în aceeași cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când amestecul este aproape uscat, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute. Aruncați anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Anason StelatAnason Stelat
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul în mini procesor și piure până se omogenizează.
4
Transferați marmelada într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 săptămâni înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Amestecați făina, zahărul pudră și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați în unt până se formează făină fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați frișcă; amestecați până se formează aglomerări umede. Formați aluatul în pătrat subțire; înfășurați și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
AluatAluat
FolieFolie
4
Tapetați foaia mică de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat gros de 1/8 inch, tăind dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați șase dreptunghiuri de 3x2 inci; transferați pe foaia pregătită. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți produse de patiserie descoperite până la auriu pal, dar maro la margini, aproximativ 12 minute. Produse de patiserie reci pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 250 F. Linia de coacere cu margini mari cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați partea de sus și de jos 1/2 inch de pe fiecare grapefruit. Stați fiecare pe 1 capăt plat. În urma conturului de fructe, tăiați toate coaja șimită albă. Lucrând peste castron, tăiați grapefruit între membrane, eliberând segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți bine segmentele de grapefruit. Aranjați segmente, pe laturi și distanțate, pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
4
Coaceți segmentele până se usucă la atingere, dar încă umede în interior, aproximativ 1 oră. Se răcește pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți 1 lingură de marmeladă pe fiecare patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați produse de patiserie pe farfurii. Aranjați 3 segmente de grapefruit pe fiecare. Scoateți înghețata Edamame alături, garnisiți cu frunze de țelină și presărați ușor cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
înghețatăînghețată
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
7
* Un seedpod maro în formă de stea; Disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista