Tartă cu praz și brânză

Tartă cu praz și brânză
O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, arpagicul, nucșoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră, și Tarta cu spanac, praz și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați prazul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute sau până se înmoaie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
4
Amestecați crema de brânză, parmezanul, smântâna, arpagicul și nucșoara împreună într-un castron. Se amestecă în praz și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați 1 foaie de patiserie într-un dreptunghi de 12 9 in (30 20cm), apoi tăiați 1 in (2,5 cm) din partea scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați pe foaia de copt căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți umplutura peste pastă, lăsând o margine de in (2cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Ungeți marginea cu gălbenușul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
9
Rulați și tăiați restul de patiserie la aceeași dimensiune. Centrați peste umplutură și sigilați marginile cu o furculiță. Se da la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Ungeți blatul cu gălbenușul de ou. Folosind vârful unui cuțit, străpungeți câteva fante în centrul tartei. Înscrieți partea de sus într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Coaceți timp de 30 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se feliază și se servește.
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista