Tartă Cu Nuci De Caramel

Tartă Cu Nuci De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu nuci de Caramel. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 610 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Nuci De Caramel, Tartă Cu Nuci De Caramel, și Tartă Cu Nuci De Caramel.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de tartă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
2
Bateți împreună făina, zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați bucățile de unt tăiate și folosiți un tăietor de patiserie pentru a tăia în amestecul de făină până când bucățile de unt nu sunt mai mari decât un bob de mazăre. (Puteți folosi un robot de bucătărie pentru asta, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Se presară vanilie și se adaugă 3 linguri de apă cu gheață. Folosiți o furculiță pentru a introduce apa și vanilia în aluat. (Puteți folosi un robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
ArahideArahide
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Adăugați până la o lingură mai multă apă cu gheață, suficient pentru ca aluatul să se lipească ușor când îl ciupiți cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Formați aluatul într-o bilă, frământând o dată sau de două ori, dacă este necesar, și aplatizați într-un disc. Înfășurați discul de aluat în plastic și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Întindeți aluatul, puneți-l în tava de tartă, congelați: Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
9
Așezați aluatul pe o suprafață curată ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
10
Întindeți aluatul la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
11
Așezați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 1/2 inch, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12
Apăsați aluatul în jos și în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
13
Rulați sucitorul peste partea superioară a tăvii pentru a uniformiza marginile superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
14
Pătrundeți fundul aluatului în tigaia de tartă peste tot cu furculiță. Congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Coaceți crusta la 375 km F timp de 20 de minute, străpungând fundul cu furculița dacă se formează bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Transferați într-un raft pentru a se răci.
3
Faceți umplutura de nuci de caramel: puneți zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea, cu laturile înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se încălzește la foc mediu-mic și se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Odată ce zahărul s-a dizolvat, creșteți focul la mediu ridicat. Se fierbe fără a se amesteca până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, învârtind ocazional tigaia, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Se amestecă încet crema. Aveți grijă, deoarece amestecul va bule semnificativ (de aceea folosim o oală cu fețe înalte). Se amestecă până când caramelul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați untul, mierea și vanilia. Se amestecă până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Se amestecă toate nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
1
Se toarnă amestecul de caramel în crusta pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
2
Se coace la 400 buc. f (205 buc. C) 20 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Scoateți din cuptor pentru a se răci complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista