Tartă cu mere și rodie Tartin

Tartă cu mere și rodie Tartin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta cu mere și rodie. Această rețetă face 8 porții cu 477 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ienibahar măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta ușoară cu mere, pere și rodie, Tarte Tartin Caramelizat Cu Portocale De Sânge, și Tartă De Rodie Cu Ciocolată Fără Coacere.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 3 ingrediente înprocesor 5 secunde.
2
Adăugați unt răcitși amestecați până se formează făină grosieră.
3
Addcr fra fra. Amestecați, folosind viraje pornite / oprite, până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul întoball; aplatizați în disc. Înfășurați; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
4
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până lao rundă cu diametrul de 11 inci. Glisați pe o foaie de copt fără margini, acoperiți și răciți până când este gata de utilizare, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
1
Se fierbe sucul de rodie într-o cratiță mare și grea până se reduce la 1 cană de sirop, aproximativ 15 minutes.DO înainte: siropul de rodie poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Sirop De RodieSirop De Rodie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Răspândiți uniform temperatura camerei pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei rezistente la cuptor medii grele (10 inci în partea superioară; 8 inci în partea inferioară; 21/4 inci adâncime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Presărați uniform zahărulunt. Gatiti la foc mediu faraamestecați până când amestecul bulează peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Se ia de pe foc. Standapple sferturi pe 1 capăt în jurul marginii ofskillet, sprijinindu-se 1 margine tăiată pe partea pan și montarea perfect. Stați cât mai multe mereîn centru, după cum se va potrivi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați mere cutoate condimentele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SareSare
7
Gătiți merele la căldură medie-mare, fără a amesteca până când siropul gros, de chihlimbar adânc, se bulează, adăugând orice mere rămase, după cum permite spațiul (merele se vor micșora pe măsură ce gătesc), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Se toarnă 1 / 4cup sirop de rodie peste (amestec willbubble). Gatiti pana cand sucurile se ingroasa din nou, 4 pana la 5 minute (siropul va fi chihlimbar profund).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
SiropSirop
9
Se ia de pe foc.
10
Folosind spatula, apăsați ușor merelecentrul inferior, apoi până la compact. Slidecrust peste mere. Apăsați crusta în jormere la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Tăiați 4 fante în partea de suspentru ca aburul să scape.
12
Coaceți tarta până când crusta este maro și sucul de la margine este gros și stacojiu închis în culoare, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți tigaia dincuptor; lăsați să stea 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Așezați farfuria mare peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor și ținând ferm placa și abilitatea împreună, inversați tarta pe farfurie.Ridicați cu grijă tigaia. Returnați orice tarta de mere care poate fi blocată în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Letcool cel puțin 15 minute.
16
Serviti tarte
17
Tatin cald sau la temperatura camerei cu înghețată de vanilie și strop de sirop de rodie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista