Tartă cu mere și brânză albastră
Tarta cu mere și brânză albastră este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Dacă aveți la îndemână mere, cruste de plăcintă, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tartă cu mere și brânză albastră, Tartă Cu Brânză Albastră, și Tartă cu smochine și brânză albastră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice într-un singur strat în crustă.
Întindeți amestecul de unt peste mere.
Coaceți 15 până la 20 de minute.
Presărați nuci, afine, brânză și cimbru peste mere.
Coaceți aproximativ 3 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe suportul de răcire 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.