Tartă Cu Inimă De Crab-Anghinare

Tartă Cu Inimă De Crab-Anghinare
Crab-anghinare inima tarta este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 561 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, suc de lămâie, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, Anghinare Inima Dip, și Salată De Inimă De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Coaceți piecrust într-o tigaie quiche de 9 inci sau o farfurie de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului până devine aurie. (Prick patiserie pentru a preveni umflarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați crabul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate și ingredientele rămase într-un castron mic. Îndoiți amestecul de ouă în amestec de crab. Lingură în coajă de tartă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute, până când blatul este ușor auriu și centrul este setat. Se răcește în tigaie 10 minute; se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Notă de vin: crabul bun este curat și proaspăt și se împerechează cu aproape orice. Provocarea este anghinarea, deoarece este o problemă notorie cu vinul. Recomand un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă de la Marlborough, deoarece tonurile pe bază de plante ale anghinarei sunt accentuate de tonurile pe bază de plante ale Sauvignon Blanc. Sunt deosebit de mândru de terasa Heights Estate 2003 ($18).-- Steven Geddes
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
CrabiCrabi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista