Tartă Cu Gutui Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați gutui cu capul în jos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 356 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9 și costă 3,42 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, miere, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tarta Cu Gutui Si Mere, Tarta cu crumble de gutui, și Tarta de gutui cu glazura de caramel cu nuci de pin.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci sau mare, grea, la foc mediu. Se amestecă 3 linguri de zahăr; se ia de pe foc. Aranjați felii de gutui spokelike pe partea de sus a amestecului de unt, de lucru de la Centrul de tigaie la margine.
Combinați 1 lingură de zahăr, miere și suc, amestecând bine cu un tel.
Stropiți amestecul uniform peste feliile de gutui. Acoperiți tigaia cu folie; gatiti la foc mediu 30 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc; îndepărtați cu grijă folia. Se răcește 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci; așezați peste amestecul de gutui. Puneți marginile crustei în părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați 2 fante mici deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei și inversați-o pe farfurie.