Tartă Cu Caramel Butternut

Tartă Cu Caramel Butternut
Reteta Butternut Caramel Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de dovlecei de butternut, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă Cu Leche (Tartă Cu Caramel), Flan de Caramelo (tartă cu Caramel), și Tartă Cu Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți 6 (6 uncii) cupe de cremă sau ramekine cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1/3 cană de zahăr, 3 linguri de apă și sirop într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând ușor după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform. Continuați să gătiți 11 minute sau până la aur (nu amestecați). Turnați imediat amestecul de zahăr în cupe de cremă pregătite, înclinând rapid pentru a acoperi fundul cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Puneți dovleceii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 12 minute sau până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 3 linguri de lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Așezați dovleceii și lichidul de gătit rezervat într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile); amestecați până când părțile netede și răzuite ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Așezați dovleceii piureți, 1/2 cană de zahăr și ingredientele rămase într-un bol mare; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Turnați amestecul uniform în Căni pregătite.
11
Puneți căni într-o tigaie de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Scoateți cupele din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Acoperiți ușor și răciți 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
16
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez De Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista