Tartele rustice umplute cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango
Tartlets Rustic umplut cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 110 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de apă cu gheață, sare, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartele rustice umplute cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango, Dulce De Leche Tartlets, și Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie acoperit, procesați făina, 1 lingură de zahăr și sarea cu puls pornit și oprit pentru a amesteca.
Adăugați unt rece; puls de mai multe ori. Adăugați încet apă cu gheață, pulsând până când aluatul se ține împreună. Nu amestecați prea mult.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; adunați aluatul într-o bilă. Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider cel puțin 30 de minute.
Pentru a face umplutura, într-un castron mediu, aruncați ușor căpșuni, mango și 1 lingură de zahăr. La frigider.
Pentru a asambla tartele, încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tigăile de 12 până la 15 (3 inci) cu spray de gătit.
Pe suprafața făinoasă, întindeți aluatul cu sucitorul.
Tăiați aluatul în rondele puțin mai mari decât tigăile. Apăsați rundele de aluat în partea de jos și în sus a fiecărei tigaie; tăiați orice consolă de aluat.
Așezați tigăile pe foaia de prăjituri.
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 15 până la 20 de minute sau până când cojile devin maro auriu deschis.
Așezați foaia de prăjituri pe raftul de răcire; răciți cojile în tigăi.
Scoateți cojile de tartă din tigăi. Lingura și răspândirea dollop de dulce de leche în fiecare coajă.
Adăugați lingură de amestec de căpșuni-mango la fiecare.
Garnisiți fiecare cu frunze de mentă.