Tartele de afine cu caș de tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de afine cu caș de tei. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 302 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Un amestec de coajă de tei, sare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele Cheie Cu Caș De Tei, Tartele Cu Caș De Lămâie, și Tartele Cu Caș De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Bateți gălbenușurile, apoi untul. Gatiti la foc mediu-mic pana cand este gros, neted si abia incepeti sa bula, amestecand continuu, aproximativ 8 minute.
Se amestecă în coaja de var.
Transferați în castron mic. Apăsați folie de plastic pe suprafața cașului. Se da la frigider pana la rece, cel putin 4 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 2 linguri smântână și gălbenuș de ou. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă cremă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Formați aluatul în bușteni.
Tăiați transversal în 8 runde egale. Apăsați fiecare rundă peste partea de jos și în sus a 3 3/4x3/4-inch tartlet pan cu fund detașabil. Pierce cruste cu furculiță. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Așezați 1/2 cană de fructe de pădure și zahăr într-o cratiță mică și grea. Folosind furculița, zdrobiți fructele de pădure grosolan. Gatiti amestecul la foc mediu pana incepe sa fiarba, amestecand des, aproximativ 5 minute. Folosind spatula de cauciuc, împingeți cât mai mult amestec posibil prin setul de strecurătoare peste bolul mediu.
Amestecați afinele rămase în fructe de pădure strecurate. Puneți toppingul deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți crustele de tartă până devin ușor aurii, apăsând orice bule cu spatele furculiței, aproximativ 15 minute. Se răcește crustele complet pe raft.
Răspândiți cașul în cruste. Lingura afine topping peste. (Poate fi pregătit înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore sau refrigerați până la 1 zi.)