Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau castron, amestecați făina și 1/3 cană de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați 1/2 cană de unt în bucăți de 1/2 inch și adăugați la amestecul de făină. Rotiți sau frecați cu degetele până când amestecul formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se amestecă 1 linguriță de vanilie cu 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se adaugă în amestecul de făină și se învârte sau se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform. Dacă amestecul este prea uscat pentru a se ține împreună atunci când este presat, amestecați ușor în încă 1 lingură de apă odată. Cu mâinile, apăsați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați între două foi de folie de plastic (fiecare 15 pe 15 in.) și rotiți-vă într-o rundă uniformă de 1/4 inch. Se răcește până la ferm, aproximativ 30 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Între timp, clătiți și curățați merele; sfert pe lungime și tăiați și aruncați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Tăiați sferturi pe jumătate pe lungime; ar trebui să aveți 8 căni.
8
Combinați 1 cană de zahăr rămasă, 1/4 cană de unt, 1 linguriță de vanilie și suc de lămâie într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 11 inci (deasupra) (2 1/2 până la 3 qt. capacitate); setați la foc mare și amestecați adesea până când amestecul este amestecat și bule, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lapte Rece, Pentru Servire
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc.
10
Aranjați un singur strat de mere, cu partea rotunjită în jos, într-un cerc în jurul marginii tigaiei, apoi completați Centrul pentru a acoperi fundul; potriviți merele rămase uniform deasupra. Gatiti la foc mediu-mare, agitând ușor tigaia ocazional (nu amestecați), până când amestecul de zahăr devine auriu adânc (sucurile ar trebui să se baloneze prin felii; dacă se balonează din tigaie, reduceți ușor căldura), 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Cojiți o bucată de folie de plastic din patiserie și inversați patiseria peste amestecul de mere în tigaie; îndepărtați folia de plastic rămasă. Tăiați excesul de patiserie la culoare cu marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați fante de 1 inch prin patiserie în 10 până la 12 locuri pentru a lăsa aburul să scape. Puneți tigaia într-o tigaie de 11 x 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Coaceți în mijlocul unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când crusta devine maro aurie și sucurile clocotesc, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Lăsați să se răcească 5 până la 10 minute.
15
Inversați o farfurie de servire peste tarte; ținând tigaia și farfuria împreună, inversați din nou. Ridicați tigaia și potriviți merele care sunt lipite de tigaie înapoi pe desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Tăiați tarte în pene și serviți fierbinte sau cald cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite