Tarte de mere cu înghețată de vanilie

Tarte de mere cu înghețată de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu mere cu înghețată Vanillan. Această rețetă servește 12 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 454 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți mere galan, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Cojiți merele, rezervând piei. Se amestecă împreună apă și 6 linguri de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru, apoi se răzuie semințele din boabele de vanilie și se adaugă păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
MărMăr
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați piei de mere rezervate și dați la fiert, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
5
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Întindeți 1 foaie de patiserie într-un pătrat de 10 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi tăiați-o în jumătate și transferați-o pe 1 de foi de copt. Repetați cu foaia de patiserie rămasă, transferând pe a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
7
Înjumătățiți merele pe lungime, apoi miez cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică și tăiați transversal în felii foarte subțiri (grosime de 1/8 inch sau mai puțin), păstrând intacte jumătățile de mere. Evantai feliile de mere ușor, păstrând forma mărului, apoi aranjați 3 jumătăți la rând pe fiecare bucată de patiserie, lăsând o margine de 2/3 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
8
Periați ușor marginea cu sirop și pliați peste aproximativ 1/3 inch pentru a atinge marginile merelor. Crimpați marginile cu o furculiță, apoi periați merele și marginile de patiserie cu sirop (rezervați siropul rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
9
Ungeți merele complet cu unt topit, apoi presărați uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
ZahărZahăr
10
Coaceți tarte în treimile superioare și inferioare ale cuptorului 20 de minute, apoi comutați poziția foilor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți torturile până când marginile sunt aurii, cu 15 până la 20 de minute mai mult. (Dacă marginile de patiserie nu se rumenesc uniform, rotiți tartele cu 180 de grade pe foi la jumătatea coacerii.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
În timp ce torturile se coc, fierbeți siropul rămas la foc moderat până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați tartele să stea 5 minute, apoi periați merele calde cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
1
* Tartele pot fi asamblate (dar nu presărate cu zahăr sau coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Presărați merele cu zahăr chiar înainte de coacere.* Tartele pot fi coapte cu 4 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista