Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu mere cu înghețată Vanillan. Această rețetă servește 12 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 454 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți mere galan, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Cojiți merele, rezervând piei. Se amestecă împreună apă și 6 linguri de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru, apoi se răzuie semințele din boabele de vanilie și se adaugă păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Măr
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați piei de mere rezervate și dați la fiert, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
5
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Întindeți 1 foaie de patiserie într-un pătrat de 10 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi tăiați-o în jumătate și transferați-o pe 1 de foi de copt. Repetați cu foaia de patiserie rămasă, transferând pe a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
7
Înjumătățiți merele pe lungime, apoi miez cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică și tăiați transversal în felii foarte subțiri (grosime de 1/8 inch sau mai puțin), păstrând intacte jumătățile de mere. Evantai feliile de mere ușor, păstrând forma mărului, apoi aranjați 3 jumătăți la rând pe fiecare bucată de patiserie, lăsând o margine de 2/3 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Pepene Galben
8
Periați ușor marginea cu sirop și pliați peste aproximativ 1/3 inch pentru a atinge marginile merelor. Crimpați marginile cu o furculiță, apoi periați merele și marginile de patiserie cu sirop (rezervați siropul rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
9
Ungeți merele complet cu unt topit, apoi presărați uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Zahăr
10
Coaceți tarte în treimile superioare și inferioare ale cuptorului 20 de minute, apoi comutați poziția foilor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Coaceți torturile până când marginile sunt aurii, cu 15 până la 20 de minute mai mult. (Dacă marginile de patiserie nu se rumenesc uniform, rotiți tartele cu 180 de grade pe foi la jumătatea coacerii.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
În timp ce torturile se coc, fierbeți siropul rămas la foc moderat până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați tartele să stea 5 minute, apoi periați merele calde cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
1
* Tartele pot fi asamblate (dar nu presărate cu zahăr sau coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
2
Presărați merele cu zahăr chiar înainte de coacere.* Tartele pot fi coapte cu 4 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei.