Tarte Cu Roșii De Patiserie

Tarte Cu Roșii De Patiserie
Tartele de roșii de patiserie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, foietaj cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tarte Cu Roșii De Patiserie, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți roșiile până când pielea începe să se onduleze, 30 de secunde; transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească. Curățați roșiile. Înjumătățiți-le transversal și stoarceți semințele, apoi tăiați roșiile cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Presărați roșiile pe ambele părți cu zahărul și condimentați cu sare; se transferă într-un raft și se lasă să se scurgă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch. Folosind o placă rotundă de 6 inci ca șablon, decupați patru runde de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați rundele pe foaia de copt pregătită și congelați timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți rondele timp de 20 de minute, până se rumenesc și se umflă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se usucă feliile de roșii cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Presărați pufurile de patiserie cu jumătate din brânza rasă și aranjați roșiile feliate într-un cerc în centrul fiecărei runde de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch. Punctați roșiile uniform cu untul și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Coaceți torturile timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți timp de 20 de minute mai mult, până când patiseria se rumeneste bogat și roșiile s-au micșorat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați torturile să se răcească cel puțin 5 minute, garnisiți cu busuiocul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista