Tarte Cu Roșii De Patiserie

Tarte Cu Roșii De Patiserie
Tartele de roșii de patiserie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, foietaj cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tarte Cu Roșii De Patiserie, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți roșiile până când pielea începe să se onduleze, 30 de secunde; transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească. Curățați roșiile. Înjumătățiți-le transversal și stoarceți semințele, apoi tăiați roșiile cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Presărați roșiile pe ambele părți cu zahărul și condimentați cu sare; se transferă într-un raft și se lasă să se scurgă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch. Folosind o placă rotundă de 6 inci ca șablon, decupați patru runde de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Transferați rundele pe foaia de copt pregătită și congelați timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți rondele timp de 20 de minute, până se rumenesc și se umflă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se usucă feliile de roșii cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Presărați pufurile de patiserie cu jumătate din brânza rasă și aranjați roșiile feliate într-un cerc în centrul fiecărei runde de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch. Punctați roșiile uniform cu untul și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Coaceți torturile timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți timp de 20 de minute mai mult, până când patiseria se rumeneste bogat și roșiile s-au micșorat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați torturile să se răcească cel puțin 5 minute, garnisiți cu busuiocul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista