Tarte Cu Roșii De Patiserie
Tartele de roșii de patiserie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, foietaj cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tarte Cu Roșii De Patiserie, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți roșiile până când pielea începe să se onduleze, 30 de secunde; transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească. Curățați roșiile. Înjumătățiți-le transversal și stoarceți semințele, apoi tăiați roșiile cu grosimea de 1/2 inch.
Presărați roșiile pe ambele părți cu zahărul și condimentați cu sare; se transferă într-un raft și se lasă să se scurgă 30 de minute.
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch. Folosind o placă rotundă de 6 inci ca șablon, decupați patru runde de 6 inci.
Transferați rundele pe foaia de copt pregătită și congelați timp de 5 minute.
Coaceți rondele timp de 20 de minute, până se rumenesc și se umflă.
Se usucă feliile de roșii cu prosoape de hârtie.
Presărați pufurile de patiserie cu jumătate din brânza rasă și aranjați roșiile feliate într-un cerc în centrul fiecărei runde de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch. Punctați roșiile uniform cu untul și presărați cu brânza rămasă.
Coaceți torturile timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți timp de 20 de minute mai mult, până când patiseria se rumeneste bogat și roșiile s-au micșorat ușor.
Lăsați torturile să se răcească cel puțin 5 minute, garnisiți cu busuiocul și serviți.