Tarte Cu Ouă Chinezești
Tarte reteta de ou chinezesc ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați sare, amidon de porumb, gălbenușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Tarte Cu Cremă De Ouă Chinezești, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc, așezați piatra de copt sau tava pe raft și încălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți ușor o formă de brioșă de 12 căni. Se amestecă untul, zahărul și sarea într-un castron mare până se combină. Se amestecă oul, apoi făina până se combină complet. Împărțiți aluatul în 16 porții și rulați în bile.
Apăsați o bilă de aluat în fiecare cană, apăsând aluatul în sus până la aproximativ 1/4 inch de sus a cupei și menținând o grosime de aproximativ 1/8 inch grosime. Se răcește timp de 30 de minute.
Bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu.
Bateți laptele, smântâna, gălbenușurile și vanilia până se combină.
Umpleți fiecare cană cu cremă la aproximativ 1/8 inch de la vârful crustei (nu umpleți excesiv).
Coaceți până când crusta este aurie și crema este doar setată, aproximativ 20 de minute.
Lăsați tartele să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi transferați cu grijă în grătar pentru a se răci.
Lăsați tigaia să se răcească, apoi repetați cu aluatul rămas și crema.
Serviți temperatura camerei sau răcită.