Tarte cu Cheesecake Baklava

Tarte cu Cheesecake Baklava
Tartele Baklava Cheesecake este o reteta lacto ovo vegetariana cu 12 portii. Pentru 1,56 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 562 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 50 de minute. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, unt, nuci și miere. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Tartele cu Baklava, Tartele Mini Baklava și Baklava Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
Apa De Trandafiri, OptionalApa De Trandafiri, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cana Nuci Tocate Marunt, Prajite2/3 Cana Nuci Tocate Marunt, Prajite
2
Adăugați ouăle, făina și apa de trandafiri dacă doriți; bateți la viteză mică până se combină. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Folosind două forme de brioșe de 12 căni, ungeți 12 căni alternativ cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4
Așezați șase foi de aluat filo pe o suprafață de lucru, ungeți fiecare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
5
Tăiați filele stivuite în jumătate pe lățime, apoi tăiați în jumătate pe lungime. (Păstrați phyllo rămase acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
6
Așezați cu grijă fiecare stivă într-o ceașcă de brioșe unsă cu unsoare, rotind foile astfel încât colțurile să nu se suprapună. Repetați de două ori cu restul de aluat filo și unt, formând 12 tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
7
Umpleți fiecare cu un amestec mic de 1/4 cană de cheesecake.
8
Coaceți la 350° timp de 20-22 de minute sau până când tartele sunt aurii și crocante, iar umplutura este întărită. Se răcește în tigaie pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Între timp, într-o cratiță mare, amestecați zahărul, apa și mierea; aduceți la fierbere, amestecând din când în când. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase. Misto. Cu lingura peste tarte chiar inainte de servire. Pune resturile la frigider.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista