Tartar De Ton Wasabi Ahi

Tartar De Ton Wasabi Ahi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tartarul de ton Wasabi Ahi. Această rețetă face 2 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Un amestec de ton ahi, verdeață pentru bebeluși, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cursoare Tartare de ton cu maioneză Wasabi, Tartar De Ton, și Tartar De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tonul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă ulei de arahide, se presară cu wasabi fumi furikake și pulbere de wasabi. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
FurikakeFurikake
WasabiWasabi
3
Pentru a servi, apăsați jumătate din amestec într-un recipient de 1/2 cană și desfaceți-l pe un pat de verdeață. Repetați pentru a doua porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Ahi ton funcționează foarte bine cu Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista