Tarta de dovleac cu vinaigretă de hamsii

Tarta de dovleac cu vinaigretă de hamsii
Această rețetă face 8 porții cu 614 calorii, 14g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Dacă $1.33 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Butternut Squash Tart cu vinaigrette de hamsie ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte, ulei de măsline, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Dovleac Prăjită, Tarta de dovleac și parmezan, și Butternut Squash Tartă Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, 1 linguriță sare și 1 linguriță zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 cană de unt și procesați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, 8 până la 10 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață din cupa de la calibru într-un flux lent și constant prin tubul de alimentare. Pulsați până când aluatul se ține împreună fără a fi umed sau lipicios; aveți grijă să nu procesați mai mult de 30 de secunde. Pentru a testa, strângeți o cantitate mică împreună: dacă este sfărâmicioasă, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură.Împărțiți aluatul în două bile egale. Aplatizați fiecare bilă într-un disc și înfășurați în plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
Întindeți aluatul până la o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată. Tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluat. Tăiați consola chiar la marginea exterioară a tigaiei. Sau, alternativ, tăiați consola la 1 inch și sertizați sau flaut marginea. Înțepați fundul peste tot cu furculița. Se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la o zi.Prăjiți dovleceii: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți tulpina și tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Scoateți semințele și fibrele. Umpleți fiecare cavitate cu sare, piper și 3 crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Stropiți câteva linguri de ulei de măsline pe toată carnea. Întoarceți jumătățile tăiate în jos pe o tavă căptușită cu folie și prăjiți aproximativ 45 de minute până la 1 oră (în funcție de dimensiune), până când se înmoaie bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Combinați uleiul de măsline din cupa de la calibru, oțetul de vin alb, câte un vârf de sare și piper și 3 fileuri de hamsii într-un blender și porniți mașina. O emulsie cremoasă se va forma în 30 de secunde. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă este necesar, aproximativ o linguriță la un moment dat, până când echilibrul are un gust corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
EmulsiiEmulsii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați șalotă și pulsați blenderul de câteva ori, până când șalota este tocată în pansament. Gustați, reglați condimentele și serviți. (Această vinaigretă este cel mai bine făcută proaspătă, dar se va păstra la frigider câteva zile. Înainte de utilizare, aduceți-l înapoi la temperatura camerei și bateți scurt.) Faceți umplutura: într-o tigaie mare încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați praz, 3 hamsii și un vârf generos de piper negru; gatiti, amestecand des, pana cand hamsiile se dizolva si prazul este moale si abia incepe sa se coloreze. Aproximativ 6 minute.Odată ce dovlecelul este suficient de rece pentru a se descurca, răzuiește carnea și adaugă-o în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de praz, 1 cană de parmezan, 2 ouă, cană de lapte de la calibru, 1/8 linguriță de sare, restul de 1 linguriță de frunze de cimbru, cel mai tare vârf de piper cayenne. Pulsați amestecul de 8 sau 10 ori până când este bine amestecat și destul de neted. Prazul ar trebui să fie singura textură.Asamblați și coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți tigaia rece, căptușită cu aluat, din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți amestecul de dovlecei pe toată suprafața tigaiei, umplând complet tigaia. Neteziți partea superioară la nivel și presărați partea superioară cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Tăiați Crucea romană în panglici foarte subțiri. Aruncați cu un pic de vinaigretă de hamsii. Feliați plăcinta în 8 bucăți și acoperiți fiecare felie cu o movilă de romaine îmbrăcată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista