Tarta de conopida si ceapa caramelizata

Tarta de conopida si ceapa caramelizata
Conopida și Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 457 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, crustă de plăcintă, brânză gruyincrucrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crusta de plăcintă refrigerată, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta De Conopida Si Ceapa Caramelizata, Tarta Cu Ceapa Caramelizata, și Tarta Cu Ceapa Rosie Caramelizata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 425 km.F. aruncați conopida cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini, distanțându-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară sare și piper. Prăjiți 15 minute;întoarceți floretele. Continuați prăjirea până se înmoaie, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se răcește conopida, apoi se taie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
4
Stropiți cu ulei de trufe; aruncă. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Apăsați crusta de plăcintă pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Căptușiți crusta de plăcintă cu folie; umpleți cu greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți crusta 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați greutățile foliei și plăcintei; coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 5 minute, apăsând crusta cu spatele furculiței dacă se formează bule. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa; se presara cu sare si piper. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste intens, amestecand ocazional, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați crusta la temperatura camerei. Acoperiți și răciți conopida și ceapa separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
CeapăCeapă
10
Periați fundul și părțile laterale ale crustei cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
11
Răspândiți ceapa în crustă. Aranjați conopida uniform. Puneți tarta pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Bateti ouale si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Se amestecă în Gruyul aprox.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă amestecul peste umplutura în tigaie; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
14
Coaceți până când tarta este aurie și centrul este setat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Se transferă în raft; se răcește cu 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista