Tarta de conopida si ceapa caramelizata
Conopida și Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 457 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, crustă de plăcintă, brânză gruyincrucrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crusta de plăcintă refrigerată, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta De Conopida Si Ceapa Caramelizata, Tarta Cu Ceapa Caramelizata, și Tarta Cu Ceapa Rosie Caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 425 km.F. aruncați conopida cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare.
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini, distanțându-se.
Se presară sare și piper. Prăjiți 15 minute;întoarceți floretele. Continuați prăjirea până se înmoaie, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se răcește conopida, apoi se taie subțire.
Stropiți cu ulei de trufe; aruncă. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Apăsați crusta de plăcintă pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Căptușiți crusta de plăcintă cu folie; umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți crusta 20 de minute.
Îndepărtați greutățile foliei și plăcintei; coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 5 minute, apăsând crusta cu spatele furculiței dacă se formează bule. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa; se presara cu sare si piper. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste intens, amestecand ocazional, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați crusta la temperatura camerei. Acoperiți și răciți conopida și ceapa separat.
Periați fundul și părțile laterale ale crustei cu muștar.
Răspândiți ceapa în crustă. Aranjați conopida uniform. Puneți tarta pe foaia de copt cu margini.
Bateti ouale si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Se amestecă în Gruyul aprox.
Se toarnă amestecul peste umplutura în tigaie; se presară parmezan.
Coaceți până când tarta este aurie și centrul este setat, aproximativ 40 de minute.
Se transferă în raft; se răcește cu 15 minute înainte de servire.