Tarta Cu Piersici Albe

Tarta Cu Piersici Albe
Tarta albă de piersici este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Piersici Albe, Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, și Tarta Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul granulat, praful de copt, coaja de lămâie și untul și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați întregul ou și gălbenușul de ou și procesați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până se unește. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe partea laterală a unei tigaie de tartă canelată de 10 1/2 inch, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Întindeți 1/4 cană de conserve pe aluat și aranjați pene de piersici în cercuri concentrice deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Coaceți timp de 20 de minute, până când piersicile sunt abia fragede și crusta este încă puțin palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Periați restul de 2 linguri de conserve peste piersici și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult, până când piersicile sunt fragede și crusta este aurie. Îndepărtați imediat Tarta cu zahărul cofetarilor și lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a o tăia în pene și de a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
ConservăConservă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista