Tarta Cu Piersici Albe
Tarta albă de piersici este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Piersici Albe, Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, și Tarta Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul granulat, praful de copt, coaja de lămâie și untul și pulsul pentru a se amesteca.
Adăugați întregul ou și gălbenușul de ou și procesați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până se unește. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe partea laterală a unei tigaie de tartă canelată de 10 1/2 inch, cu fundul detașabil.
Întindeți 1/4 cană de conserve pe aluat și aranjați pene de piersici în cercuri concentrice deasupra.
Coaceți timp de 20 de minute, până când piersicile sunt abia fragede și crusta este încă puțin palidă.
Periați restul de 2 linguri de conserve peste piersici și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult, până când piersicile sunt fragede și crusta este aurie. Îndepărtați imediat Tarta cu zahărul cofetarilor și lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a o tăia în pene și de a servi.