Tarta Cu Căpșuni-Rubarbă
Tarta cu căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 358 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de rubarbă, zahăr, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Cu Rubarbă De Căpșuni, Tarta Cu Căpșuni-Rubarbă, și Tarta Cu Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Rulați patiseria într-un dreptunghi de aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați 2 benzi (3/4 inci lățime) dintr-o parte lungă.
Tăiați patiseria rămasă într-un dreptunghi de 13 pe 5 inci și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Periați o margine de 3/4 inch în jos 1 parte lungă cu apă și așezați 1 bandă îngustă deasupra, apăsând ușor. Repetați pe cealaltă parte. (Umplutura trebuie să fie suficient de groasă, astfel încât să nu aveți nevoie de benzi de patiserie pe părțile scurte ale tartei pentru a împiedica vărsarea umpluturii atunci când tarta este asamblată.) Tăiați orice suprapunere, dacă este necesar. Rotiți foarte ușor o roată de pizza de-a lungul interiorului benzilor pentru a înscrie la jumătatea bazei.
Periați partea superioară a benzilor cu lapte, având grijă să nu picurați părțile laterale. Pătrundeți baza peste tot cu o furculiță, tapetați-o cu o bucată de folie de aluminiu care se extinde de-a lungul părților laterale ale benzilor, dar nu peste, și cântăriți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. Folosiți un cuțit pentru a flutura marginile exterioare ale tartei făcând mici tăieturi la un centimetru distanță.
Coaceți până se fixează, aproximativ 15 minute.
Scoateți folia și greutățile și coaceți până se rumenesc ușor, încă aproximativ 15 minute. Se răcește pe un raft.
Tăiați blaturile largi ale căpșunilor și puneți garniturile într-o cratiță mică cu rubarba, zahărul și extractul de vanilie. Se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent, până când fructele sunt groase și asemănătoare gemului, aproximativ 15 minute.
Adăugați untul și piureul cu un blender de imersie sau într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Mișto. Înjumătățiți restul de căpșuni pe lungime.
Răspândiți amestecul gătit în coajă. Aranjați căpșunile în rânduri de șindrilă pe lungimea tartei.
Pentru glazură: amestecați jeleul și apa fierbinte.
Ungeți glazura caldă peste căpșuni. Se pudrează ușor părțile laterale cu zahărul cofetarilor, se feliază și se servește cu frișcă.
Cumpărați inteligent: cumpărați căpșuni de aproximativ aceeași dimensiune, astfel încât atunci când sunt "șindrilate" pe tartă, să se potrivească frumos.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.