Tarta Cu Cremă De Sparanghel

Tarta Cu Cremă De Sparanghel
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Dacă aveți praz, apă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta cu sparanghel, praz și Gruyere în cremă savuroasă de tarhon, Tartă cu cremă, și Tartă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și untul într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți uniform cu ou și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) doar până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitând apă, apoi ridicați prazul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Gătiți sparanghelul într - o oală largă de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați sparanghelul cu clești într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
4
Tăiați și rezervați vârfurile (lăsați mai multă tulpină dacă sparanghelul este subțire), apoi tăiați subțire tulpinile în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți prazul cu 1/4 linguriță de sare, amestecând, până se înmoaie, 6 până la 8 minute. Se amestecă sparanghelul feliat și 1/4 linguriță de piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți inelul de flan în centrul foii de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 11 inci, apoi potriviți aluatul în interiorul inelului de flan, apăsând aluatul pe marginea inferioară și partea laterală a inelului. Rulați sucitorul peste marginea superioară a inelului pentru a tăia excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Bateți împreună smântână, 2 ouă, tarhon și restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Bateți ușor oul rămas cu apă într-un castron mic și periați coaja de tartă peste tot cu puțină spălare de ouă. Se amestecă amestecul de sparanghel în coajă, se întinde uniform, apoi se toarnă amestecul de smântână peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TarhonTarhon
PiperPiper
CremăCremă
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți tarta până când umplutura abia începe să se întărească, dar încă se pierde deasupra, 20 până la 25 de minute. Împrăștiați vârfurile de sparanghel deasupra, apăsând ușor dacă este necesar pentru a le ajuta să se așeze în umplutură, apoi continuați să coaceți până când crema este aurie și doar setată, dar încă ușor clătinată în centru, cu aproximativ 30 de minute mai mult (crema va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tarta se răcește pe foaia de copt pe un raft până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Slăbiți marginea cu un cuțit ascuțit mic,apoi ridicați inelul flan.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
7
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene.
8
* Disponibil la magazinele de vase și ustensile de bucătărie Bridge (212-688-4220; bridgekitchenware.com).
1
* Aluatul de patiserie poate fi răcit până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor înainte de rulare.• Dacă nu aveți un inel de flan, puteți utiliza în schimb o tigaie de 9 până la 9 1/4 inci cu un fund detașabil. Puneți o foaie de copt în cuptor în timp ce preîncălziți, apoi coaceți tarta pe foaie.* Tarta poate fi coaptă cu 2 ore înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 km f până la cald, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista