Tarta cu ciocolata cu lapte-Caramel cu alune si Espresso
Tarta cu ciocolată cu lapte-Caramel cu alune și Espresso ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ciocolată cu lapte, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel Macchiato Ricotta Toast cu alune, banane și boabe de espresso acoperite cu ciocolată, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Tort de ciocolată cu lapte Ferrero Rocher cu alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul pudră șisare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Adăugați unt; folosind on/offturns, amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 1 lingură de apă cu gheață; procesdoar până când aluatul începe să se aglomereze,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițădacă se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
4
Transferați aluatul în 13 3/4 x 4 1/2 inch tigaie dreptunghiulară cu fund detașabil. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei. Înghețați crusta 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
5
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crustapână se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute. Crusta rece completîn tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă îno cratiță medie grea la foc mediupână se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este mediu, perindând ocazional părțile tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia dincăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați smântână(amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Puneți cratița la foc mediu; amestecapână se dizolvă bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați unt, oțet și sare; se amestecă până se topește untul. Alunele Stirin. Lingura de umplere în crustă. Chillpână la rece și setat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Oțet
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare
1
Combinați crema șipraf espresso într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când pulberea de espresso este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolatăși unt; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Întindemamestec de ciocolată peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Stropeștecu pene de cacao. Se răcește tarta până se topeste, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De Cacao
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
7
Așezați tarta peplatter; tăiați transversal în 8 bare și serviți.
8
* Bucăți de boabe de cacao prăjite în coajă; disponibile în multe magazine de alimente de specialitate și fromchocosphere.com.