Tarta cu ceapa caramelizata

Tarta cu ceapa caramelizata
Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie scurtă, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Tarta Cu Ceapa Caramelizata, Tarta Cu Ceapa Caramelizata, și Tarta cu sfecla si ceapa caramelizata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Glisați o foaie de copt pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Rulați patiseria suficient pentru a alinia o formă de flan adâncă de 20 cm sau una superficială de 23 cm. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Puneți câteva bile de folie mototolită în baza cutiei de patiserie și coaceți pe foaia de copt timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Scoateți folia și coaceți încă 5 minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Între timp, gătiți ceapa în ulei până începe să se înmoaie, apoi adăugați cimbru, piper și sare dacă doriți. Gatiti incet timp de aproximativ 15 minute pana cand ceapa este moale si nuanta maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Bateți ouăle, bateți laptele și jumătate de brânză și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
8
Întindeți ceapa peste cutia de flan și turnați amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Presărați brânza rămasă deasupra și coaceți tarta pe foaia de copt timp de 30-40 de minute până când umplutura este fermă și aurie, iar patiseria crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Tartă de ceapă în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Syltbar D-na Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Syltbar Doamna Spumante Rose
Syltbar Doamna Spumante Rose
Elegant, complex și fructat, însoțit de o aromă delicată de citrice și litchi. Roz deschis, mătăsos și strălucitor, trandafirul spumant Syltbar este fabricat din Merlot 100%, ceea ce conferă acestui trandafir spumant o aromă robustă, rotundă, delicioasă până la ultima picătură. În general, este un vin încântător, bine echilibrat, curat, limpede și cremos.Ideal ca aperitiv, excelent cu șuncă, fructe de mare prăjite, carpaccio de pește alb și anghinare prăjită. De asemenea, perfect pentru o plimbare cu barca!Vegan și vegetarian prietenos, fără zahăr adăugat, fără sulfiți adăugați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista