Tarta Cu Afine-Migdale
Tarta cu afine-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, coajă de lămâie, coșuri afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Migdale De Afine, Tarta cu afine si migdale, și Tarta cu migdale de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 coșuri fructe de pădure, zahăr și suc de lămâie într-o cratiță medie grea. Fructe de pădure grosiere. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 7 minute.
Bateți gălbenușurile și amidonul de porumb într-un castron mediu. Bateți treptat în jumătate din amestecul de fructe de pădure fierbinți; reveniți la tigaie. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Bateți untul și coaja de lămâie.
Transferați umplutura în castron. Acoperiți și răciți peste noapte.
Unt ușor tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fund detașabil. Amestecați făina, 1/4 cană de migdale feliate, zahărul și sarea în procesor până când migdalele sunt măcinate fin.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Bateți gălbenușul de ou și extractul de migdale într-un castron mic; adăugați la procesor și amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 12 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până când crusta este aurie, cu aproximativ 18 minute mai mult. Crusta rece complet pe raft.
Se întinde umplutura în crustă; se presară peste 2 coșuri rămase fructe de pădure. Se amestecă jeleul de coacăze într-o cratiță mică la foc mediu până se topește; periați fructele de pădure.
Presărați restul de 2 linguri de migdale feliate în jurul marginii de tartă. Acoperiți ușor cu folie și răciți cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se servește rece sau la temperatura camerei.