Tarta Caramelizata Cu Ceapa Si Cartofi
Tarta caramelizată de ceapă-cartofi este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 327 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta cu cartofi si ceapa caramelizata, Tarta cu ceapa caramelizata si cartofi dulci, și Tarta Rustica Cu Cartofi Si Ceapa Caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cartofii, ouăle și 2 linguri de făină; așezați într-o tigaie ușor unsă de 10 inci.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Tăiați ceapa în jumătate și tăiați jumătățile în felii.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu; se amestecă zahărul brun.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând continuu, 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți ceapa și lăsați-o deoparte.
Topiți restul de 1/4 cană de unt în tigaie la foc mic; bateți în restul de 5 linguri de făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați lapte treptat; gatiti la foc mediu, batand constant, 3 pana la 5 minute sau pana cand amestecul de ceapa se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sare, piper și sherry.
Se toarnă peste cartofi și se acoperă cu amestec de ceapă.
Coaceți tarta la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.