Tarhon-Somon Cu Crustă De Citrice

Tarhon-Somon Cu Crustă De Citrice
Tarhon - somon cu crustă de citrice este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 385 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, file de somon tăiat în centru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, și Somon cu crustă de parmezan cu Orzo de citrice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Linia de jeleu-rola tigaie cu folie. Din lămâie, grătar 1 linguriță coaja și stoarce 3 linguri suc. Din portocale, grătar 1 1/2 lingurițe coaja; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați coaja și miezul alb din portocale și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Tăiați portocalele în felii groase de 1/2 inch. Aranjați felii de portocale, ușor suprapuse, în centrul pregătit pan.In castron mare, se amestecă împreună Dijon, ulei, zahăr, suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați castraveți și varză; aruncați pentru a acoperi. Set aside.In castron mic, amestecați împreună coaja de lămâie, coaja de portocală, panko, ceapa verde, tarhon și 1/4 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat.Aranjați somonul pe felii de portocală, cu pielea în jos; întindeți 1 linguriță de iaurt pe fiecare file. Se acoperă cu amestec panko, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți somonul timp de 10 până la 13 minute sau până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați fileurile cu felii de portocale pe 4 farfurii; garnisiți cu frunze de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii De PortocaleFelii De Portocale
7
Se servește cu amestec de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista