Tarhon-Somon Cu Crustă De Citrice
Tarhon - somon cu crustă de citrice este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 385 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, file de somon tăiat în centru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, și Somon cu crustă de parmezan cu Orzo de citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Linia de jeleu-rola tigaie cu folie. Din lămâie, grătar 1 linguriță coaja și stoarce 3 linguri suc. Din portocale, grătar 1 1/2 lingurițe coaja; pus deoparte.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale și aruncați.
Tăiați portocalele în felii groase de 1/2 inch. Aranjați felii de portocale, ușor suprapuse, în centrul pregătit pan.In castron mare, se amestecă împreună Dijon, ulei, zahăr, suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați castraveți și varză; aruncați pentru a acoperi. Set aside.In castron mic, amestecați împreună coaja de lămâie, coaja de portocală, panko, ceapa verde, tarhon și 1/4 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat.Aranjați somonul pe felii de portocală, cu pielea în jos; întindeți 1 linguriță de iaurt pe fiecare file. Se acoperă cu amestec panko, apăsând ușor pentru a adera.
Coaceți somonul timp de 10 până la 13 minute sau până când este opac.
Transferați fileurile cu felii de portocale pe 4 farfurii; garnisiți cu frunze de tarhon.
Se servește cu amestec de varză.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.