Tangerine Tabbouleh este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 249 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Orientul Mijlociu. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de mandarină, curmale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bun. Tartele de mandarine-curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort cu mâncare de înger cu mandarină cu glazură de mandarină, și Tangerine Semifreddo (Sufleu De Mandarină Congelat) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mare. Se amestecă în apă. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți bine.
3
Se amestecă fasolea garbanzo, mandarinele, curmalele, fisticul și merisoarele. Într-un castron mic, combinați sucul de mandarină, uleiul, coaja de mandarină, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Mandarină
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Date
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă peste amestecul de bulgur și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Se amestecă înainte de servire.
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.