Tamale de pui șofran și cârnați cu cremă de coriandru

Tamale de pui șofran și cârnați cu cremă de coriandru
Șofran de pui și cârnați Tamales cu crema de coriandru este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, căței de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tamale cu piept de Chili roșu cu smântână de coriandru, Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro, și Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți cojile.
3
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cârnați în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și șofranul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute. Se amestecă puiul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați aproximativ 3 linguri de aluat de masă de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de pui pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat; pliați încă 1 dată. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
TamaleTamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
10
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Aburi Tamale la 450 timp de 55 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Lăsați tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Pentru a pregăti smântâna, combinați smântâna și ingredientele rămase, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
14
Se servește cu Tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista