Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime

Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tamale de porc Chipotle cu Creman Cilantro-Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $1.13 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotles, sare kosher, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Fiesta Chicken + Cilantro Lime Rice Fajita Bowl cu avocado Chipotle Crema, Quesadillas mic dejun cu Chimichuri coriandru și Chipotle Crema, și Cilantro-Lime Crema.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara crema, combinați primele 6 ingrediente; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru a pregăti umplutura, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și fierbeți timp de 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă chimenul și Chipotle chiles; saut timp de 1 minut. Se amestecă 1 cană de bulion și următoarele 3 ingrediente (prin cafea); aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 300 timp de 3 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute. Carne de porc. Întoarceți carnea de porc la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Pentru a pregăti masa, combinați 2 1/2 căni de stoc și ardei iute ancho într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când ardeii iute sunt fragede; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Îndepărtați tulpinile din ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
14
Combinați bulionul fierbinte, ardeii iute și porumbul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Combinați masa harina, 1 1/4 lingurițe de sare și praful de copt, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Tăiați în untură cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați amestecul ancho la amestecul masa; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați aluatul până când este neted și flexibil. (Dacă aluatul este sfărâmicios, adăugați apă, câte 1 lingură odată, până când este umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
18
Pentru a pregăti tamalele, scufundați cojile de porumb în apă; greutate cu o farfurie. Înmuiați 30 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
19
Lucrând cu câte o coajă la un moment dat (sau suprapuneți 2 coji mici), așezați aproximativ 3 linguri amestecul masa în centrul cojii, la aproximativ 1 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat. Folosiți coji pentru a sigila masa în jurul umpluturii. Rupeți 3 sau 4 coji de porumb pe lungime în benzi; legați capetele tamalei cu benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
20
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, amestecul de masă și amestecul de porc. Acoperiți tamalele cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
21
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
22
Aburi Tamale la 450 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
23
Scoateți și rewet top prosop, și se adaugă 1 cană de apă la tigaie. Întoarceți tamalele; acoperiți cu pânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
24
Coaceți timp de 20 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Lăsați tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
26
Serviți tamalele cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista