Talpă cu crustă de nucă de cocos

Talpă cu crustă de nucă de cocos
Talpa cu crustă de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $3.2 pe portie. O porție conține 405 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, lapte de cocos, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nuca de cocos uscată neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată orez crocante tratează ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Talpă cu crustă de migdale, Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice, și Phyllo-crusted Petrale Sole.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista