Taitei Thailandezi Cu Pui De Busuioc

Reteta taitei Thailandezi de pui de busuioc ar putea satisface pofta ta Asiatica in aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de bucăți de piept de pui, unt de arahide cremos, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez, Taitei de celofan cu carne de porc și busuioc thailandez, și Taitei Thailandezi de vită și busuioc cu sos Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 3 litri, încălziți 4 căni de apă până la fierbere.
Scoateți de pe foc; adăugați tăiței (împingeți tăiței în apă cu spatele lingurii pentru a acoperi complet cu apă, dacă este necesar). Înmuiați tăiței 3 până la 5 minute sau până când tăiței sunt moi, dar fermi.
Scurgeți tăiței; clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Între timp, într-un bol mediu, bateți sosul de gătit, untul de arahide, sucul de lămâie și sosul de soia cu biciul până se omogenizează; deoparte.
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 lingură ulei vegetal la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Adăugați amestecul de sos; se încălzește la fierbere, amestecând frecvent. Se amestecă tăiței până se amestecă bine. Gatiti 2-3 minute, aruncand cu 2 linguri de lemn, pana se incalzeste.
Se presară cu arahide și cilantro.
Se servește cu pene de var.