Taitei De Porc La Gratar

Taitei De Porc La Gratar
Tăiței de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 547 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, crenguțe de coriandru, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc asiatică la grătar și paste cu tăiței crocanți, Char gât de porc la grătar cu fidea Vermicelli: Bun Thit Nuong, și Carne De Porc Și Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 6 până la 12 frigarui subțiri de lemn (8 până la 10 in. lung) în apă cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Între timp, tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii ierbii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3
Îndepărtați și aruncați straturile exterioare dure de tulpini până ajungeți la partea interioară fragedă.
4
Tăiați partea fragedă în bucăți de 1/4 inch.
5
Într-un blender, combinați iarba de lămâie, usturoiul, ceapa, sosul de stridii, hoisin, soia, mierea și piperul; se învârte până se macină fin și supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Elixirul GElixirul G
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Tăiați și aruncați grăsimea din carne de porc. Feliați carnea peste cereale cât mai subțire posibil, apoi feliați-o în benzi de aproximativ 1 inch lățime. Înveliți feliile de porc cu amestec de iarbă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Țeseți frigarui de lemn în și din fâșii de carne, în centru, la intervale de 1 inch. Împingeți ușor carnea împreună, astfel încât să se strângă, umplând frigarui în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați tăiței de orez și gătiți până când abia sunt fragede pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
10
Scurgeți, apoi scufundați tăiței fierbinți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Se lasă să stea până se răcește, apoi se scurge.
12
Împărțiți salata verde, mugurii de fasole și crenguțele de mentă și coriandru între 6 boluri largi de supă. Movilă porții egale de tăiței în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Așezați carnea de porc pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti carnea de porc, intorcand sa rumeniti carnea pe toate partile, 6 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Așezați frigarui de carne pe tăiței în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Se presară cu arahide. Împingeți carnea de pe frigarui și mâncați cu condimente în castron, adăugând sos de pește dulce și acru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista