Taitei de grau cu sos de hamsii: Bigoli en Salsa

Taitei de grâu cu sos de hamsii: Bigoli en Salsan este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 694 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de hamsii, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina integrală de grâu, puteți urma acest fel principal cu Fulgi de ovăz și biscuiți de stafide cu rom condimentat cu făină integrală de grâu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Taitei de grau cu sos de hamsii: Bigoli en Salsa, Bigoli cu sos de ceapă-hamsie, și Cavolfiore în salsa di acciughe (conopidă în sos de hamsii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Așezați tăiței în apă clocotită și lăsați 8 până la 9 minute să gătească. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, puneți uleiul, hamsiile și ceapa la foc mediu și gătiți. Se amestecă des pentru a sparge hamsiile până se formează o pastă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele și aruncați-le în tigaie.
Adăugați pătrunjelul, aruncați la foc mare 1 minut și puneți-l pe o farfurie.
Pentru a face aluatul: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și amestecul de lapte. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Pentru a modela Bigoli: frământați aluatul până se omogenizează și se strânge și lăsați să se odihnească 20 de minute. Notă: nu săriți peste porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Tăiați aluatul în 6 bucăți și treceți fiecare bucată printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce pastele ies, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Așezați-vă pe o foaie de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 6 bucăți în același mod.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.