Taitei Dan Dan cu varza de fasole
Taitei Dan Dan cu muguri de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 531 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de pastă de susan, tăiței de grâu, muguri de fasole mung și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Trageți tăiței cu varză de vită și fasole în supă, Tăiței coreeni picante cu muguri de fasole Mung (Sukju Ramyeon), și Tăiței soba de arahide cu Tofu și muguri de fasole murată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul sau untura într-un wok la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați ardeii iute zdrobiți și ardeiul Sichuan și amestecațiprăjiți până când uleiul este picant și parfumat, aproximativ 10 secunde, având grijă să nu ardeți condimentele.
Adăugați legume murate și prăjiți cu 20 până la 30 de secunde mai mult.
Adăugați carne tocată și sos de soia și gătiți carnea până când este ușor rumenită și crocantă, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Aduceți oală mare de apă la fiert. Albiți mugurii de fasole timp de 30 de secunde, scoateți din oală cu lingura cu fante și clătiți scurt sub apă curentă rece. Pune deoparte. Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului în aceeași oală.
În timp ce tăiței se gătesc, combinați boabele de piper Sichuan, pasta de susan, sosul de soia și uleiul de chili. Pune deoparte.
Scurgeți tăiței și aruncați cu topping de carne. Puteți adăuga linguri de sos la boluri individuale de servire sau puteți păstra pe masă pentru ca mesenii dvs. să le adauge la discreția lor.