Taitei Asiatici
Taitei asiatici este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 149 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, tăiței creți japonezi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 8 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Cinci bucăți de fidea longevitate pentru Anul Nou de la ' Easy Asian Noodles, Taitei Asiatici, și Taitei Asiatici.
Instrucțiuni
Gatiti 1 (5 uncii) pachet de fidea cret Japonez conform indicatiilor pachetului; se scurge bine.
Combinați tăiței, 2 linguri de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, 1 linguriță de ulei de susan și 1/2 cană de ceapă verde tăiată subțire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.