Tagliatelle de vară ale lui Jamie Oliver cu pătrunjel și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagliatelle de vară ale lui Jamie Oliver cu pătrunjel și nuci de pin. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 367 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, pătrunjel cu frunze plate, brânză pecorinio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tortul de ciocolată cu două nuci al lui Jamie Oliver, Cuscus israelian cu nuci de pin și pătrunjel, și Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, zdrobiți jumătate din nuci de pin într-o pastă.
Adăugați restul de nuci de pin întregi, împreună cu coaja de lămâie, pătrunjelul, uleiul de măsline și brânzeturile.
Adăugați suc de lămâie după gust, urmărind o aromă mai tarter decât ați crede (lămâia va fi dezactivată odată ce este amestecată cu pastele).
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, rezervand cel putin o cana de apa de gatit inainte de a se scurge.
Întoarceți pastele în oală și răzuiți sosul în oală.
Adăugați un strop de apă de gătit pentru paste și aruncați bine tăiței cu clești pentru a le acoperi în sos. Urmăriți o consistență luxoasă mai umedă decât ați crede; la fel de mult ca o ceașcă de apă de gătit ar putea fi necesară. Condimentează după gust cu sare și piper cât este încă în oală.
Împărțiți pastele în 4 farfurii și acoperiți cu frunzele întregi de pătrunjel.