Tagliatelle cu Prosciutto și portocaliu
Tagliatelle cu Prosciutto și portocaliu este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 365 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica piper, tagliatelle ou, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tagliatelle cu Prosciutto și sparanghel, Tagliatelle Cu Fasole Fava, Mascarpone Și Prosciutto, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se condimentează cu sare; adăugați pasteși gătiți, amestecând ocazional, până la 1 minut înainte de al dente,aproximativ 2 minute pentru pastele proaspete, mai mult pentru uscate.
Scurgeți, rezervați1 / 4 cană de apă pentru paste.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare.
Se adaugă prosciutto; saut până se rumeneste, aproximativ3 minute.
Adăugați apă de paste rezervată, suc de portocale, jumătate de coajă și smântână;aduceți la fierbere.
Adăugați paste; gatiti, amestecand, pana se acopera sosul pastaand pastele sunt al dente, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.Se amestecă brânza și se împarte între boluri calde.