Tagine de miel și gutui

Tagine de miel și gutui
Tagine de miel și gutui este un fără lactate felul principal. O porție conține 698 calorii, 56G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $9.13 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, miere, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui, Cozi de miel condimentate dulci cu gutui, și Cotlete de miel cu gutui Pocat și sos balsamic pentru tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între timp, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați gutui și suc de lămâie. Se acoperă cu pergament tăiat pentru a se potrivi tigaie. Reduceți căldura și fierbeți ușor până se înmoaie, dar nu se destramă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți și apoi îndepărtați miezurile.
4
Transferați jumătate din gutui într-un robot de bucătărie și piure. (Alternativ, amestecați cu o furculiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista