Tacos În Stil Italian
Tacos în stil Italian necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest fel principal are 263 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. Un amestec de sos de roșii și busuioc, brânză mozzarella, coji de taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tacos În Stil Italian, Taco-Uri Italiene, și Tacos De Pui Tocat Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită măcinată și cârnații italieni într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Scurgeți excesul de grăsime și condimentați carnea cu condimente italiene.
Încălziți sosul de paste într-o cratiță la foc mediu până se încălzește. Când sosul este cald, amestecați zahărul.
Umpleți cojile de taco cu amestecul de carne, lingurați sosul de paste și acoperiți cu brânză mozzarella.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Tacos funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.