Tacos Din Carne De Vită Tex-Mex

Tacos Din Carne De Vită Tex-Mex
Tacos de vită Tex-Mex este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 316 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână porumb cu miez întreg, fasole, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și carnea de vită; gătiți 6 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită. Se amestecă porumbul și următoarele 6 Ingrediente (porumb prin ardei iute). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingură 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista