Tacos De Somon la grătar cu guacamole Chunky ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, serrano chile, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Veggie picant cu guacamole Chunky, Guacamole de ananas gros cu chipsuri de cartofi dulci la grătar, și Tacos de somon înnegrit cu orez interzis și guacamole de Mango.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați ingredientele Guacamole groase. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și piper. Frecați fileurile de somon cu amestec de suc de lămâie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Suc De Lămâie
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În tigaia de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte. Gătiți fileurile de somon în ulei 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc; se taie în bucăți de dimensiuni de servire, îndepărtând și aruncând pielea.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.