Tacos De Pește La Grătar Cu Chipotle Crema

Tacos De Pește La Grătar Cu Chipotle Crema
Rețeta Tacos de pește la grătar cu Chipotle Creman este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 216 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână crema mexicană, sos fierbinte, piper chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Baja Tacos de pește cu Chipotle Crema, Tacos de pește bătut cu bere cu Chipotle Crema, și Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista