Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado

Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 20g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 3. 98 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, dovlecei, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos de creveți cu sos Chimichurri de Avocado, Tacos Vegetarian de vară cu cremă de Avocado, și Tacos Curry de dovleac de iarnă și de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți sosul chimichurri. Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, coriandrul, avocado, usturoiul și sucul de lămâie sau oțetul. Proces, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale recipientului o dată sau de două ori. Cu mașina în funcțiune, curgeți încet în uleiul de măsline și apă. Se condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper și se procesează din nou pentru a se amesteca bine. Folosiți o spatulă pentru a transfera sosul într-un castron mic și acoperiți it.In o tigaie mare la foc mediu, se adaugă un strop de ulei de măsline și se sotează ceapa roșie și porumbul timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați jalapeo, dovleceii, dovleceii galbeni și un strop de sare și piper negru. Gatiti timp de 5 minute sau mai mult, amestecand des, pana cand dovlecelul a pierdut o cantitate substantiala de apa. Reduceți focul la minim și adăugați roșiile cherry și mazărea cu ochi negri, amestecând până când amestecul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scoateți umplutura de taco de pe foc și setați aside.In o tigaie mică la foc mediu, încălziți fiecare tortilla pe ambele părți timp de câteva secunde până se încălzește. Sau, stivați tortilele pe o farfurie, acoperiți și cuptorul cu microunde timp de câteva secunde, până când se încălzesc. Lingura de umplere taco în mijlocul fiecărei tortilla. Se acoperă cu sos chimichurri amplu (nu vă zgâriți) și ridiche feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista