Tacos cu piept de vită cu aragaz lent ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, piept de vită, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept De Vită Cu Aragaz Lent, și Piept de vită cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 4 litri, stratificați felii de ceapă. Se acoperă cu carne de vită, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3
Într-un castron mediu, amestecați sosul de chili, zahărul brun și fumul lichid cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Umăr
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se întinde peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Capac; gatiti la foc mare 4-5 ore sau la foc mic 8-10 ore.
6
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tabla de tăiat. Cu 2 furculițe, tăiați carnea de vită. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa în castron pentru servire. Întoarceți carnea de vită la aragazul lent; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a servi, lingurați carnea de vită pe tortilla; se acoperă cu ceapă, brânză, avocado, roșii și salsa.
Piept de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lagier Meredith Syrah. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 53 de dolari.